Tevékenységeink

Adótanácsadás

Ügyfeleink számára naprakész adótanácsadást nyújtunk a legújabb törvényváltozásokat is figyelembe véve. A szolgáltatásaink széleskörűek a cégalapítástól a teljes vállalkozói életpályát átfogja. A társasági forma megválasztásától, üzleti tervek, pályázatok készítéséig nyújtunk segítséget ügyfeleinknek. A jó könyvelő, a kisvállalkozás egyik alappilléreként milliókat spórolhat a kiadásokból. Segít eligazodni az adó jogszabályok labirintusában, és hasznos pénzügyi tanácsokkal szolgálhat az üzleti növekedéshez, sőt az üzleti terv kialakításába is bevonható. A naprakész könyvelő természetesen ismeri azokat a lehetőségeket is, amelyek segítségével kevesebb adót, illetéket, járulékot kell kifizetnünk.

Adóoptimalizálás

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinknek a lehetőségekhez képest a legkevesebb adót kelljen megfizetniük. Ezért személyre szabottan a vállalkozás sajátosságait is figyelembe véve alakítjuk ki az adózási feltételeket. Az adóoptimalizálás egyénre, vállalkozásra szabva adja meg a tevékenység eredménye alapján fizetendő adó optimális mértékét.

Könyvelés és bérszámfejtés

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, így könyvelő irodánk egyre több területen képes partnereinek segíteni. A könyvelő iroda munkáját bejegyzett könyvvizsgáló, adószakértő és informatikus segíti. Munkánkat teljes körűen számítógépesítettük, munkatársaink pedig többéves gyakorlattal, mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkeznek és angol nyelven kommunikációképesek.
Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk az általános adózási határidőkről, illetve eseti jelleggel az aktualitásokról. Hírlevelek és kör-üzentek segítségével segítünk a vállalkozást napra készen tartani, a személyes tanácsadáson túl. A könyvelési anyag eljuttatható hozzánk postán, e-mailben vagy személyesen is. Cégünk tulajdonosa az elsők között szerzett diplomát nemzetközi adószakértői szakmában. Jelenlegi ügyfélkörünkben többek között megtalálható több nagyobb hazai vállalkozás is.

Irodánk

Cím:1033, Budapest
Miklós utca 13. 8/42.

Email:info kukac hordotax pont hu

Hasznos linkek
Adatkezelés

Designed and developed by